پکیج زمینی

پکیج زمینی

یکی از متداولترین سیستم های گرمایشی برای تامین گرمای ساختمان و آب گرم مصرفی پکیج زمینی می باشد که دارای مزیت های فراوان و راندمان حرارتی بالایی دارد و از نظر ظاهری دارای ابعاد و قطعات کوچکتر و پیشرفته تر نسبت به سیستم های گرمایشی می باشد به همین منظور ما در این مقاله به بررسی پکیج زمینی می پردازیم.

پکیج زمینی چیست ؟

پکیج زمینی از نظر سوخت و ظرفیت گرمایی دارای تنوع بالایی می باشد و برای گرم کردن محیط ساختمان و آب گرم مصرفی بهداشتی استفاده می شود و یک سیستم گرمایشی کارآمد و مناسب هر ساختمانی می باشد . این پکیج ها معمولا در انباری یا پارکینگ و زیر پله قرار داده می شود تا صدای آن داخل ساختمان شنیده نشود . دارای انواع و مدل های مختلفی می باشد پکیج گازی ، گازوئیلی ، دو گانه سوز ، برقی و غیره .

مزیت های پکیج زمینی

ساخت پکیج ز‌مینی در اندازه و ظرفیت های متنوع حرارتی برای مکان ها و محیط های مختلف می باشد و تولید این پکیج ها با منابع سوختی مختلف مانند گاز ، گازوئیل و برق است و مصرف سوخت کمتر پکیج ها در مقایسه با دیگر سیستم های حرارتی مرکزی می باشد و در مقایسه با موتورخانه فضای کمتری را اشغال می کند و نیاز به لوله کشی فراوان ندارد . به دلیل عایق داشتن و ایزولاسیون در پکیج ها میزان هدر رفتن گرما در آن کم می باشد و موجب تامین گرمایش محیط و آب گرم به صورت دائم می باشد .

از دیگر مزایای این پکیج ها دارای مخزن آب گرم بوده که مانع از نوسان ها می شود و با سیستم های حرارتی توزیع کننده مانند رادیاتور و یا گرمایش از کف سازگاری دارد و مجهز به کلید دو حالته برای کاربری پکیج در فصول سرد و گرم سال است و هزینه های سرویس و تعمیر آن از موتورخانه کمتر است .

کاربردهای پکیج زمینی

این پکیج ها طرفداران بسیاری دارد و بسیاری از افراد در ساختمان های خود از این پکیج ها استفاده می کنند و علاوه بر آپارتمان ها و ساختمان های مسکونی ، ساختمان های اداری و تجاری ، شرکت های خصوصی ، سازمان ها و ارگان ها ، بیمارستان ها ، کارخانجات صنعتی ، کارگاه های تولیدی ، باشگاه ها و سالن های ورزشی  از این پکیج ها استفاده می کنند.

نحوه کار پکیج زمینی

پکیج زمینی همانطور که از اسمش مشخص است نصب و راه اندازی آن بر روی زمین می باشد و معمولا در انباری یا موتورخانه نصب می شود و با توجه به سوخت گازی و گازوئیلی مجهز به مشعل است و هنگام روشن کردن پکیج سوخت به همراه هوا وارد محفظه احتراق شده و شعله ایجاد می شود و گرمای شعله عامل اصلی گرم شدن مبدل های حرارتی دوگانه پکیج ها است که در داخل این مبدل های حرارتی آب وجود دارد که با دریافت گرمای مبدل ها دمای آن بالا می رود و گرم می شود و آب گرم شده در مبدل اولیه برای گرمایش رادیاتورها به کار می رود و آب گرم مبدل ثانویه برای مصارف بهداشتی استفاده می شود .

راهنمای نصب پکیج زمینی

طراحی نصب پکیج زمینی به گونه ای است که باید در محیط های نصب و راه اندازی شود که جهت احتراق مناسب به هوای آزاد دسترسی داشته باشد و معمولا این پکیج ها را در انباری یا موتورخانه نصب می کنند و این پکیج ها با مخزن آب گرم و دیگ چدنی و ظرفیت حرارتی از ۲۸ کیلو تا ۱۵۰ کیلو وات است . این پکیج ها دارای مشعل جداگانه می باشند و این نوع مشعل ها دارای فن هستند و باید در فضای بسته نصب شوند و به همین منظور شما می توانید به سایت شرکت هوایش مراجعه و از نحوه قیمت و نصب  این محصول و قیمت پکیج ایران رادیاتور را مشاهده نمایید.

خرید پکیج زمینی

انتخاب و خرید پکیج زمینی یکی از فاکتورهای مهم می باشد که نوع برند یا کیفیت آن بسیار مهم می باشد و دارای قطعات استاندارد و سطح ایمنی بالایی برخوردار می باشد و وجود سیستم های محافظتی در پکیج ها مانع از بروز خطرات و حوادث احتمالی می شود . از نکات مهم دیگر هنگام خرید متراژ محل استفاده از پکیج با تناسب ظرفیت گرمایی دستگاه می باشد به همین منظور برای اطلاع از قیمت پکیج ایران رادیاتور شما می توانید با مشاورین شرکت هوایش در این زمینه ارتباط برقرار کنید.

سخن پایانی

همانطور که می دانید مزایای پکیج زمینی بسیار زیاد است و یک سیستم گرمایشی با مصرف کم و بازدهی بالا برای کلیه ساختمان ها با وسعت زیاد می باشد به همین منظور شرکت هوایش آماده خدمت رسانی و راه اندازی و نصب این پکیج ها می باشد و برای اطلاع از قیمت پکیج ایران رادیاتور شما می توانید با این شرکت ارتباط برقرار کنید.

امتیاز دهید

دسته بندی مقالات

عنوان دسته بندی

عنوان دسته بندی

Related posts

پست های مرتبط

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

.